Hvis der er ét sted, hvor du lærer meget om dig selv og om livet på så er det når du er ude og rejse. Det er her hvor du bliver stillet overfor nogle udfordringer, som du er nødt til at tage stilling til. Det er også her hvor du ser dig selv udefra. Du ser pludseligt dig selv med nye briller. Du bliver en del af andre kulturer og det gør, at du er tvunget til at lære dig selv bedre at kende. Det kan gøre, at du straks bliver bedre til at handle og til at tage stilling til ting. For det er en rigtig god ting at kende sig selv godt. Af netop den grund er det vigtigt, at du sørger for, at du altid tager billeder af hvad du oplever.

strand

Tag billeder af alt når du er alene

At rejse alene er især noget, som kan gøre, at du udvikler dig meget. Der er ikke andre, der kan tage stilling til ting og beslutte forskellige ting. Der er kun dig og derfor er det kun dig, der kan beslutte hvad der skal gøres. Der er dog også en ulempe ved at rejse alene og det er naturligvis, at du ikke har andre at snakke med om dine rejser. Og har du tilmed en dårlig hukommelse kan du være sikker på, at du nok skal glemme rigtig meget af det du har oplevet. Derfor er det altid en langt bedre ide at blive bedre til at tage billeder af alt. Hvis du tager billeder af alt kan du meget nemmere forklare andre om dine oplevelser.

Selv det mindste sted hvor du sætter dig for at få en kop kaffe bør du tage billeder af. Også de mennesker du møder på din vej bør du tage billeder af. En smart ting kan være at få dem fremkaldt med det samme. Så kan du med det samme skrive på billederne hvem der er på billedet og hvor I er. Klik her hvis du vil læse mere om Polaroid, som er et brand, der laver kameraer, som fremkalder billeder med det samme. Det gør det nemt for dig at få dine billeder med da du ikke skal tage dig sammen til at fremkalde dem når du kommer hjem. Når ferien er ovre har man ofte en tendens til at glemme alt om at fremkalde billeder. Og får man ikke gjort det med det samme kan man lige så godt lade helt være. Derfor er det godt at gøre med det samme.

ferie