Er du en virksomhed, som prioriterer bæredygtighed? Så er du måske interesseret i, hvordan du kan gøre din hjemmeside mere energibesparende.

Læs videre nedenfor og find ud af netop dette, og hvordan du kan få mere vejledning på området.

Selvom det er online, kan det stadig skade miljøet

Man tænker som regel ikke over det, men internettet er også utrolig miljøskadede. Der bruges rigtig meget energi på at holde alt internettets indhold kørende hvilket efterlader et stort kulstoffodaftryk.

Dette er derfor også noget som du bør have i tankerne, når du producerer nyt indhold – som fx en hjemmeside – til internettet. Heldigvis, er der nogle måder, hvorpå du kan mindske den mængde energi, der bruges på at surfe din hjemmeside.

Overvejelser som du skal have i mente

At mindske energiforbruget handler især om hvilket design, du benytter på hjemmesiden. For eksempel, så kan du mindske energiforbruget ved at undgå for mange billeder og videoer. De videoer som du så vil have med, skal helst ikke have automatisk afspilning på dem.

Der er også mange ting som udviklerne af hjemmesiden kan tage i mente. For eksempel, så skal de gerne skrive rene koder og undgå at bruge JAVAScript meget.

Har du brug for mere hjælp og vejledning?

Dette er et emne som de fleste ikke ved meget om, medmindre de virkelig går op i det. Af den grund, er der en stor fordel i at kontakte et eksternt webbureau, som kan hjælpe med disse sager.

Pas på miljøet på alle de måder du kan

Vi skal passe på miljøet på alle de måder vi kan, og vi kan faktisk hjælpe rigtig meget til bare ved at tænke på de små opgaver, som laves hver dag.

Bidrag til arbejdet mod et renere klima ved at lave en mere bæredygtig hjemmeside.